Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Een sneeuwman maken zonder sneeuw: “Clic” ‘m in elkaar!

januari 6, 2016

Zijn je kinderen tuk op sneeuwpret en kijken ze al wekenlang uit naar de eerste sneeuwvlokken? Dan hebben we goed nieuws voor hen. Ook al blijft de sneeuw uit, toch kunnen ze zelf een sneeuwman maken. Met Clics wekken ze de allerleukste constructies tot leven en wanen ze zich in een echt sneeuwparadijs…

Kinderen zijn wild van sneeuw

Sneeuwvlokken spreken tot de verbeelding van kinderen. Ze zijn erdoor gefascineerd en kunnen niet wachten om zich in de sneeuw uit te leven. De sneeuwballen vliegen in het rond en ook een sneeuwman is vaste prik wanneer de eerste sneeuw neerdaalt. Jammer genoeg laat de eerste sneeuw tegenwoordig lang op zich wachten en is er van sneeuwpret geen sprake…

Sneeuwpret dankzij Clics

Gelukkig heb je geen sneeuw nodig om de winterse sfeer op te roepen. Met Clics bouwen je kinderen hun eigen sneeuwman! Ze zijn er dagenlang zoet mee en kunnen zich volop uitleven. Het is het ideale tijdverdrijf tijdens de kerstvakantie. Je kinderen raken in de ban van onze bouwblokjes die garant staan voor op-en-top amusement. Bovendien ontwikkelen Clics allerlei vaardigheden. Zo stimuleren ze de fijne motoriek en sociale vaardigheden van je kinderen.

Hoe een sneeuwman maken?

Met Clics maken je kinderen een levensgrote sneeuwman. Voor het lichaam en het hoofd gebruiken ze uiteraard witte blokjes. Daarnaast kunnen ze de sneeuwman extra versieren met een gele of groen sjaal. En natuurlijk mogen ze ook de ogen en de neus niet vergeten. Er zijn blokjes in allerlei kleuren verkrijgbaar die hun sneeuwman helemaal af maken.

Bestel je Clics online in onze webshop en sneeuwpret zonder sneeuw wordt mogelijk! En wist je dat je zelfs kerstboomversiering met Clics kan maken?

Tip

Zijn je kinderen helemaal in de ban van de winterse gezelligheid? Met een Clics-kerstboom wordt het dubbel genieten!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)