Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Stap voor stap zelf een Clics-boerderij bouwen

juli 23, 2014

Ben je een knutselaar in hart en nieren en hou je ervan om met dieren te spelen? Dan ben je bij Clics aan het juiste adres. Met onze bouwblokjes kan je zelf een boerderij bouwen. In dit artikel leggen we je uit hoe je stap voor stap te werk gaat. Het resultaat is even verrassend als creatief. Klaar? Start!

Wat heb je nodig?
Om zelf een boerderij te bouwen heb je 187 bouwblokjes nodig in vier kleuren: geel, groen, blauw en rood. Met deze Clics rollerbox kan je naast deze leuke boerderij nog een heleboel andere figuren bouwen!

 

Je eigen boerderij bouwen in drie stappen

1. De tuin en de muren

Beginnen doe je met de tuin. Maak een grote rechthoek met groene Clics en zorg voor een blauwe rand. Laat in het midden een opening vrij om de boerderij te bouwen.

De muren van de boerderij maak je met gele blokjes. Begin met één laag en bouw zo verder omhoog. Let erop dat je openingen laat voor de deur en de ramen.

2. Een mooie groene boom

In de tuin kan een boom uiteraard niet ontbreken. Met de groene blokjes bouw je aan de zijkant een mooi exemplaar. Begin met de stam en bouw zo verder tot aan de kruin. Het is een volle, grote boom met veel bladeren.

3. Het dak bouwen

Op de gele boerderij komt er een rood puntdak met een dakraam. Maak een rechthoek en laat in het midden een opening voor het raam. Buig het rode vlak in twee en voorzie aan de zijkanten een rij groene Clics-blokjes om het dak op de muren te bevestigen. Tot slot maak je een kubus met vijf blokjes die je in de opening van het raam klikt.

Ziezo, je boerderij is nu klaar. Bij een boerderij horen uiteraard dieren, die je ook met onze Clics-bouwblokjes kan maken!

< Naar alle bouwplannen

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)