Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Welkom op de catwalk: jij bent de ster van de modewereld met Clics Glitter Fashion!

september 19, 2014

Droomt je kleine meid ervan om de modewereld te veroveren met haar prachtige creaties? En wil tegelijkertijd de ster van de catwalk te zijn, met alle ogen op haar gericht? De Clics Fashion Emmer maakt al haar dromen waar! Met de Fashion Emmer maak je de meest prachtige accessoires. Is ze klaar om de modewereld te veroveren?

Maak de mooiste creaties

Je eigen kledinglijn ontwerpen, was nooit eenvoudiger. Met Clics Glitter Fashion bouwstenen maak je in een handomdraai de mooiste modecreaties. Zelf een rok of een kleedje maken? Of laarzen? Of wat dacht je van een prachtige armband of een kroon? Met de Fashion Emmer van Clics word jij de nieuwe rijzende ster van de modewereld!

Organiseer je eigen modeshow

Helemaal klaar om je creaties aan het grote publiek te tonen? Organiseer je eigen modeshow en loop als een echte ster over de catwalk. Iedereen zal vol bewondering zijn voor je prachtige creaties en natuurlijk ook je schitterende nieuwe look! Dankzij Clics word jij een echte ster op de catwalk. Is de show voorbij? Stop je spulletjes in je Clics-handtas en snel terug naar je atelier voor een nieuwe reeks creaties!

Alles is mogelijk met Clics Glitter Fashion!

Met Clics is werkelijk alles mogelijk. Dankzij de handige bouwstenen van Clics kan je echt álles maken. Steen voor steen, Clics voor Clics: wat je ook bedenkt, je kan het tot leven brengen! Volg je graag de bouwplannen? Of net helemaal niet? Jij bepaalt het zelf!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)