Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Steun onze Rode Duivels in Brazilië: maak je eigen WK-stadion met Clics!

juni 2, 2014

Ben je ook in de ban van het WK? En wil je de Rode Duivels in Brazilië steunen? Dan moet je niet alleen helemaal in onze driekleur uitgedost zijn, maar heb je ook allerlei Rode Duivels gadgets nodig. Een vlag kan uiteraard niet ontbreken. Met Clics maak je samen met kinderen je eigen WK-vlag en ben je volledig klaar om te supporteren!

In de ban van de Rode Duivels

De WK-koorts stijgt! De selectie van bondscoach Marc Wilmots is bekendgemaakt en de spelers worden klaargestoomd om te knallen. De supporters kijken reikhalzend uit naar het eerste fluitsignaal van het WK in Brazilië en nog meer naar de eerste baltoets van de Belgen. Voor het eerst in 12 jaar zijn de Rode Duivels weer van de partij en de verwachtingen zijn hooggespannen. Hoog tijd dus om zelf de nodige voorbereiding te treffen: zijn jij en je kids klaar voor hét voetbalfeest bij uitstek?!

Maak een heus voetbalstadion met Clics

De sfeer van een WK is uniek en als je die samen met je kind kunt beleven, wordt het pas echt een feest! Kinderen zijn niet alleen gek op het WK, ook speelgoed kan hen altijd bekoren. Als je de twee combineert, verschijnt er spontaan een glimlach op het gelaat van je dreumesen. Clics is je ideale bondgenoot om je samen met je kinderen op het WK in Brazilië voor te bereiden. Met de bouwblokjes kan je allerlei constructies en figuren maken. Ook een WK-vlag, een tribune en een voetbalveld behoren tot de mogelijkheden. Het enige wat je nodig hebt zijn Clics-blokjes in het zwart, geel, rood, wit en groen. De grootte kies je zelf. Als de WK-vlag klaar is, kan je ze bij elke wedstrijd van de Belgen uithangen. De kids staan te springen om trots hun zelfgemaakte creatie tentoon te stellen…

De troeven van Clics

Met Clics spelen is niet alleen leuk. Je kind verwerft er ook een heel aantal vaardigheden mee. Door samen te spelen, leert je zoon of dochter zichzelf en de leefwereld van andere kinderen kennen. Al spelenderwijs worden de volgende vaardigheden gestimuleerd:

  • Motorische ontwikkeling: je kind ontwikkelt zijn of haar fijne motoriek en krijgt ruimtelijk inzicht.
  • Sociale vaardigheden: van kindsbeen af is het belangrijk om samen te spelen en andere kinderen te leren begrijpen. Hoe jonger je ermee begint, hoe beter voor je kind.
  • Cognitieve vaardigheden: je kind leert om kennis op te nemen en te verwerken. Ook waarneming, geheugen, aandacht en concentratie komen aan bod.

Je merkt het, Clics heeft alleen maar troeven in petto. We wensen je veel succes met het maken van je WK-vlag en andere attributen. En we hopen dat je ze ook nog op 13 juli tijdens de finale kan bovenhalen!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)