Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Straks terug naar school? Trek nog vlug op safari met Clics!

augustus 26, 2014

Nog enkele weken en het nieuwe schooljaar gaat weer van start. In de laatste zomerweken wil je je natuurlijk  zo veel mogelijk amuseren. Om het vakantiegevoel nog even vast te houden, is het Clics safari-pakket ideaal. Bouw de verschillende dieren met Clics, verstop ze in de tuin en trek samen met je vrienden erop uit om wilde dieren te spotten!

Op safari dankzij het Safari 5-in-1 bouwpakket!

Je safari starten doe je met het Safari 5-in-1 bouwpakket van Clics. Bij deze leuke speeldoos die 99 Clics bevat, zitten bouwplannen om vier verschillende dieren te maken én een treintje om mee door het safaripark te rijden. Bewonder de reuzenschildpad, de papegaai en de tropische vogel, maar let op voor de scherpe tanden van de krokodil!

Wilde dieren bouwen met Clics

Natuurlijk kan je ook een heleboel andere wilde dieren bouwen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Je kan de dieren zo groot maken als je zelf wil. Om je fantasie de vrije loop te laten, heb je namelijk niet per se bouwpakketten nodig, gewoon enkele dozen met basis-Clics volstaan al om je wildste dromen na te bouwen. Of kies voor een Clics Rollerbox: erg handig om je Clics in op te bergen!

Olifant of giraf? Zo bouw je grote dieren!

Heb je toch nog wat meer inspiratie nodig? Dan vind je hier enkele leuke extra bouwplannen voor wilde dieren. Kijk op je safari zeker goed uit voor de
sissende slang die zich in het struikgewas verstopt! Of bouw een grote giraf met een lange nek en voeder hem sappige blaadjes. Hoor je ook zo’n getoeter? Dan zien we op onze tocht straks waarschijnlijk wel een dikke olifant met een lange slurf

Bouw wilde dieren in 3D of 2D

Is het bouwen van dieren uit het oerwoud of de savanne in 3D nog een beetje te moeilijk? Geen probleem, want met Clics kan je ook hele mooie wilde dieren in 2D bouwen. Kijk maar naar de prachtige leeuw op de foto. Veel safariplezier!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)