Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Terug naar school… met Clics!

september 1, 2016

Clics…? Is dat geen speelgoed? Euhm…, jawel. Erg leuk speelgoed zelfs. Maar gelukkig ook educatief speelgoed. Dat betekent dat je ook iets bijleert tijdens het spelen. Een prima manier om het schooljaar op een slimme én fijne manier te beginnen, toch?

Clics in de klas: samen bouwen, spelen én leren
Het lijkt nog maar gisteren, die laatste schooldag, en toch is de zomervakantie alweer achter de rug en staan de boekentassen weer elke ochtend klaar om erin te vliegen. Maar een nieuw schooljaar hoeft echt niet te betekenen dat de speelfun nu voorbij is. Want met Clics in de klas kan je spelen én leren tegelijkertijd. Als dat geen goed nieuws is.

Spelenderwijs de motorische ontwikkeling stimuleren
Clics is onder andere uitstekend geschikt om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Dat komt omdat Clics kinderhandjes leert samen te werken. Net daarom is Clics ideaal voor in de klas. Op jonge leeftijd voor de fijne motoriek en daarna omdat Clics de creativiteit prikkelt. Met Clics heb je letterlijk de perfecte tool in handen om beter in 3D te leren denken. Prima voor je wiskundig denken dus! En zo komen bij het écht interessante deel: je hersenen trainen hoeft helemaal niet saai te zijn. Want het kan gewoon met je favoriete speelgoed! Sterker nog, je hoeft er niet eens ingewikkelde constructies mee te bouwen om een beter ruimtelijk inzicht te krijgen. Ook als je die coole racewagen of glittertas bouwt, doet het educatief speelgoed van Clics wat het moet: zorgen voor uren lerend speelplezier.

school-2  school-1

Tijd om je ouders en je leerkracht te mobiliseren!
Zie je het al voor je? Samen met je klasgenootjes bouwen aan een Clics bouwwerk? Bedenk maar hoeveel fun dat wordt, maar vooral ook wat je gaat leren. Je verbetert je motorische vaardigheden, leert denken in 3D, ontwikkelt je creativiteit en – als bonus – werk je aan de groepssfeer. Enne… (ssst) we willen je graag verklappen dat ook je juf of meester hier iets uit zal leren… Namelijk dat educatief speelgoed écht werkt. Kinderen die plezier maken verwerven makkelijker nieuwe inzichten. Zo heb je meteen hét argument bij uitstek om iedereen die het wil horen te overtuigen dat je nooit genoeg met Clics kan spelen!

Wil je nog meer weten over Clics? Je vindt alle info op onze website!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)