Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Wat is Magformers?

december 27, 2016

Magformers is zo veel, dat we er ineens een artikel aan wijden. Een blog waarin we je kunnen uitleggen dat Magformers uiteraard educatief speelgoed is, maar ook wat het verhaal achter Magformers is. En waarom Magformers zoveel prijzen wegkaapt. Geen saaie tekst voor in de krant, maar eentje die je nóg meer zin doet krijgen om direct met Magformers 3D-structuren te gaan bouwen.

Omdat intellectueel groeien ook fun kan zijn! (of omgekeerd )

Het zou onze slogan kunnen zijn. En eerlijk is eerlijk, dan zouden we echt niet weten of we die niet beter omdraaien naar: omdat fun je ook intellectueel kan laten groeien! Want eigenlijk is dat de essentie van Magformers. Je beleeft ontzettend veel plezier met ons magnetisch speelgoed, terwijl je er slimmer van wordt! Slimmer? Hoezo?

 

Creatieve wiskunde?!

Magformers geeft letterlijk vorm aan je wiskundig denken. Want geef toe, dat is toch vaak het probleem met wiskunde… Het lijkt allemaal wat abstract. Toch is op het constructie speelgoed van Magformers geen getal te zien. Hoe dat dan werkt, met dat wiskundig denken? Wel terwijl jij lekker creatief bezig bent om met je magnetisch speelgoed de mooiste constructies te verzinnen én te bouwen, zijn je hersenen druk met het verwerken van al die informatie. Want spelen met Magformers laat je nadenken over ruimtelijke concepten of over patronen in 2D en 3D. Die principes helpen je wiskundig denken te stimuleren. Sterker nog, spelen met het educatief speelgoed van Magformers maakt van je hersenen 3D-hersenen in plaats van 2D-hersenen!

De vrijheid om creatief te zijn

Magformers is educatief constructie speelgoed voor meisjes en jongens dat je toelaat om je eigen, magnetische 3D-structuren te bouwen. Het uitgangspunt is dat er geen grenzen staan op jouw creativiteit en natuurlijk ook niet op de hoeveelheid fun die je hebt tijdens het spelen. Ook grenzeloos zijn vaak de bewonderende blikken van wie je creaties mag aanschouwen. Want dat je écht wel indrukwekkende structuren creëert met Magformers, dat staat vast. Daarom is Magformers het ultieme educatief speelgoed. Omdat het de favoriet is van ouders én kinderen. Dat Magformers ook nog eens met je meegroeit, is mooi meegenomen. Want je kan met Magformers spelen vanaf 3 jaar tot je beslist dat je te oud bent om te spelen. En als je het ons vraagt, ben je dat nooit!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)