Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Weg met de tv en de iPad! Clics bouwspeelgoed bezorgt je kind uren plezier!

september 17, 2014

Je kind op een verantwoorde manier bezighouden, is vaak niet eenvoudig. Het is daarom verleidelijk om de hypnotiserende hulp in te roepen van de iPad, tv of (spel)computer. Daar is natuurlijk niets mis mee. Al deze toestellen hebben hun educatieve waarde ondertussen bezig. Dat betekent echter niet dat het heiligmakende oplossingen zijn. Ook de fijne motoriek van je kind dient geoefend te worden, en daarbij mag leuk bouwspeelgoed zeker niet ontbreken! “Clics staat garant voor uren bouwplezier”, vertelt bloggende mama Bianca.

Spelend leren met Clics

“Mijn zoontje is helemaal gek op Clics,” steekt Bianca van wal. “Hij is een grote fan van auto’s en dus is Clics Nitro helemaal zijn ding.” De Clics Nitroset bevat 71 Clics-bouwstenen waarmee je 2 verschillende modellen kan bouwen. “Maar hij volgt niet altijd de bouwplannen. Soms gebruikt hij stenen ook om z’n eigen fantasie tot leven te brengen.” Het unieke ontwerp van de Clics-stenen geeft kinderen dan ook erg veel vrijheid. Steen voor steen en Clics voor Clics kunnen ze echt álles bouwen. Zo wordt de creativiteit van kinderen al spelend gestimuleerd.

“Uren bouwplezier gegarandeerd”

Het gepatenteerde kliksysteem maakt de kleurrijke Clics-wereld toegankelijk voor iedereen. Bovendien kan je altijd nieuwe modellen bouwen én zijn er verschillende Clics voor jongens en meisjes. Iedereen kan zo op een veilige en leuke manier assembleren, afbreken en opnieuw assembleren. “Je kan letterlijk honderden bouwmodellen maken,” vertelt Bianca. “Mijn zoontje is soms echt uren zoet met zijn Clics-bouwstenen. Raar eigenlijk, want hij bouwt alleen maar auto’s.”

Fijne motoriek oefenen

Dankzij Clics oefenen kinderen hun fijne motoriek. En die is uiteraard erg belangrijk voor hun algemene ontwikkeling. Door actief met de Clics-bouwstenen te stapelen en te klikken, gaan kinderen trouwens ook creatiever worden. Zo zie je maar dat spelen erg belangrijk is, zelfs voor jonge kinderen!

Bron: bibiswelt.blog.de

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)