Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Win je gewicht in Clics bij Toys XL!

oktober 16, 2014

Hoera! Clics is nu ook beschikbaar bij Toys XL, de keten met de grootste speelgoedwinkels van Nederland. Om de lancering te vieren, organiseren we een leuke wedstrijd waarmee je je gewicht in Clics kunt winnen. Je hoort het goed! Zeker meedoen dus …

Hoe meer Clics, hoe meer plezier!

Clics timmert al jaren aan de weg om haar bouwdozen in zoveel mogelijk landen te verdelen. Want hoe meer kinderen en ouders Clics ontdekken, hoe meer plezier er wordt gemaakt (en hoe meer er wordt bijgeleerd dankzij de educatieve bouwsteentjes)! Daarom zijn we zo blij dat onze kleurrijke blokjes vanaf nu ook in de rekken liggen bij Toys XL, een grote Nederlandse speelgoedketen die 11 winkels telt. Zo ontdekken ook onze noorderburen het plezier van Clics!

De Toys XL-wedstrijd

Om dat te vieren, organiseert Toys XL een grote wedstrijd waar iedereen aan mee kan doen. Wat moet je doen? Raden hoeveel Clics-blokjes er gebruikt zijn om het logo van Toxs XL te bouwen. Wie er het dichtste bij zit, krijgt zijn of haar gewicht in Clics! Weeg je dus 20 kilogram, dan krijg je zo maar even 20 kilo Clics! Wat je daar allemaal mee kunt doen … Fun gegarandeerd!

Spelen én leren

Maar Clics is niet alleen héél leuk, je steekt er ook wat van op. Door de blokjes te manipuleren en in elkaar te klikken, werken kleuters onbewust aan hun fijne motoriek. En natuurlijk is Clics ook ideaal om samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Is het buiten mooi weer? Dan trek je toch gewoon naar de tuin met je blokjes! Ze kunnen tegen een stootje en kinderen vanaf 4 jaar hebben het klikken zo onder de knie. Kies uit een ruim assortiment: naast de gewone blokjes bieden we ook Glitter en Junior Clics aan, voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar.

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)