Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Zelf een raket bouwen? Ontdek het wonderlijke Space-universum!

juli 16, 2014

Droom je ervan om astronaut te worden en ben je gek op alles wat met de ruimte heeft te maken? Dan zijn onze space bouwblokjes je op het lijf geschreven. Met Clics bouw je indrukwekkende raketten en maanlanders en word je volledig ondergedompeld in het space-universum!

Niets zo leuk als de ruimtevaarder in jezelf naar boven te halen en zelf een raket te maken. De ruimte heeft iets mysterieus en spreekt tot de verbeelding. Klaar voor de lancering? Drie, twee, een: bouwen maar!

Iedereen is wild van ruimtevaart

Raketten staan synoniem met spektakel. Vooral bij de lancering houdt iedereen de adem in, terwijl de motoren ronken en de raket rook en vuur uitspuwt. Bovendien hebben raketten en spaceshuttles een heel rijke geschiedenis. Iedereen herinnert zich wel de beklijvende momenten binnen de ruimtevaart, zoals de bekende zin die van Neil Armstrong toen hij voet zette op de maand: ‘Het is een kleine stap voor een mens, maar een grote sprong voor de mensheid’.

Raketten zijn ook vandaag springlevend

Raketten hebben niet alleen een rijke geschiedenis, ook nu zijn ze springlevend. Een raket is een lust voor het oog. Volwassenen worden er door beroerd, maar ook kinderen zijn er gek op. Ze houden ervan om in de wereld van de ruimtevaart ondergedompeld te worden en willen later niets liever dan astronaut worden.

Zelf een raket maken is dan ook altijd leuk. Kinderen kunnen het samen met vriendjes doen en beleven niet alleen plezier, ze leren ook spelenderwijs allerlei sociale vaardigheden.

> Meer info over de Clics-raket!

Een raket bouwen met Clics

Een raket bouwen in het rood en geel of groen en blauw? Een maanlander maken met gebogen Clics? Het is allemaal mogelijk! Je kan zelfs een extra grote raket bouwen die een echte blikvanger wordt. Wist je trouwens dat de gebogen Clics uit ons space-universum licht geven in het donker? Word astronaut, bouw je eigen raket en leef je volledig uit!

> Meer info over de Clics Space maanlander!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)