Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Zelf een speelgoed vliegtuig bouwen, met Clics!

september 21, 2016

Is het een vliegtuig? Is het een vrachtwagen? Is het een trein? Het is de nieuwe bouwemmer van Clics! Met dit starterspakket wordt bouwen met blokken ZOOOO fun! Want zeg nu zelf? Wat is er leuker dan een speelgoed trein? Die speelgoed trein zelf bouwen met blokken! Dan ziet die er uniek uit en helemaal zoals jij dat wil.

Zoef! Zo snel vliegt de tijd als je speelt met je nieuwe Clics emmer
De reden? Die Clics emmer zit boordevol Clics en dus ook boordevol inspiratie. Inspiratie om te bouwen met blokken aan de hand van de gratis bouwplannen, maar vooral om creatief aan de slag te gaan en je fantasie de vrije loop te laten. Een beetje creatieve bouwer ziet meteen de vele mogelijkheden van deze bouwemmer. Je ziet geen Clics, je ziet die speelgoed vrachtwagen die je al zo lang wil bouwen, of dat speelgoed vliegtuig waarmee je straks de wereld gaat verkennen. Kortom, je ziet erg veel bouwplezier, eindeloze mogelijkheden en prachtige creatieve resultaten van bouwen met blokken.

Kan je al tot 122 tellen?
Neen, dat is gelukkig geen vereiste om met deze nieuwe Clics emmer te kunnen bouwen met blokken.  Je hoeft namelijk niet eerst alle Clics te gaan tellen voor de speelfun kan beginnen. Je neemt gewoon een van de meegeleverde bouwplannen, of laat meteen je fantasie haar werk doen. Je maakt je bouwwerk helemaal af dankzij de 38 accessoires én stickers.

clicks bouwermmer
Nog meer goed nieuws
Uiteraard kan je met deze Clics bouwemmer veel meer bouwen dan alleen maar een speelgoed vliegtuig of een speelgoed vrachtwagen of trein. Hou je meer van dieren? Dan is het vrolijke eendje ongetwijfeld jouw ding. Maar eigenlijk bouw je alles wat je maar kan verzinnen met deze bouwemmer.

Ben je klaar voor de nieuwe Clics? Ontdek er alles over in onze shop en haal ze meteen in huis!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)