Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Zelf kerstboomversiering maken? Makkelijk met Clics!

februari 2, 2016

Kijk je uit naar Kerstmis en zijn je kinderen ook in de ban van de kerstperiode? Dan hebben we goed nieuws voor jou en je kroost. Om je kinderen tijdens de kerstvakantie extra plezier te bezorgen, kunnen ze met onze bouwblokjes allerlei kerstconstructies bouwen. Eerste stap is de kerstboom zelf natuurlijk. En daarna mag de kerstboomversiering uiteraard niet ontbreken. Hieronder lees je hoe!

Maak van Kerstmis een feest voor je kinderen

Kerstmis is elk jaar een onvergetelijke gebeurtenis. Samen met het gezin en de familie kan je in een gezellige sfeer tafelen en van elkaars gezelschap genieten. Wil je er ook voor je kinderen een feest van maken? Laat ze dan zelf een kerstboom knutselen en kerstboomversiering maken. Dankzij Clics wakkeren ze de kerstsfeer aan en worden ze meegevoerd in de wondere Clics-wereld. Bovendien kijken ze met trots naar hun constructies die hen wekenlang bezighouden!

Spelenderwijs leren met Clics

Kerstboomversiering maken met Clics is niet alleen plezierig, je kinderen hebben er ook daadwerkelijk iets aan. Spelenderwijs krijgen ze allerlei vaardigheden onder de knie. Zo wordt hun motorische  en cognitieve ontwikkeling gestimuleerd, leren ze samenspelen en kweken ze zelfvertrouwen. Handig meegenomen, zeker als je weet dat Clics in de eerste plaats synoniem is met op-en-top spelplezier.

Hoe zelf kerstboomversiering maken?

Vooraleer je kinderen aan de kerstboomversiering beginnen, moeten ze eerst een kerstboom maken. Zodra die klaar is, kunnen ze samen met hun speelkameraadjes aan de slingers, de kerstballen en de piek (met ster) beginnen. De kleuren van de kerstboomversiering kunnen ze zelf kiezen. De kerstboom is groen, dus de versiering moet daarbij passen. Rood, geel, wit: het is allemaal mogelijk. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en zich volop uitleven in de kerstsfeer!

Wil je je kinderen onderdompelen in de kerstsfeer? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel je favoriete Clics online!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)