Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Zie ginds komt de stoomboot…

november 28, 2016

…Sinterklaas opwachten bij jou thuis. De stoomboot die Sinterklaas opwacht? Is het niet zo dat de Sint juist met de stoomboot naar hier komt? Natuurlijk wel, maar jouw stoomboot is bijzonder. En eigenlijk mogen we het niet al te hardop zeggen, want het is een verrassing van formaat voor Sinterklaas en zijn Pieten. Je gaat die stoomboot namelijk zelf bouwen, dankzij de Clics aanbieding!

Tijd om Sinterklaas te verrassen!

Draai voor een keertje de rollen eens om. Sinterklaas verrast je elk jaar opnieuw met het coolste speelgoed en het zoetste snoep. Hoog tijd dus dat jij Sinterklaas dé verrassing van zijn leven bezorgt. Wat als je dit jaar geen schoen, maar een stoomboot zou klaarzetten voor de Sint en zijn Pieten? Op de Clics website vind je niet alleen speelgoed online, maar ook deze stap voor stap handleiding om de stoomboot van Sinterklaas te bouwen. Dat levert je – behalve uren fun met educatief speelgoed – ook een mega-grote ‘schoen’ op. Want die stoomboot, die overtreft je schoenmaat met gemak! (Dat betekent dat er extra veel pakjes in kunnen. ☺︎)

sinterklaas-3  sinterklaas-2

Tips voor op je Sinterklaas wenslijstje

Heb je overigens je lijstje voor de Sint al klaar? Want zo’n grote Clics stoomboot, daar hoort een flink lijstje bij, toch? De tip van Clics? Stuur nog snel een berichtje naar de Sint dat hij dankzij de Clics aanbieding het leukste educatief speelgoed online vindt voor een prikje. Zo kan je je Clics collectie met de hulp van Sinterklaas verder uitbreiden. Wie weet kan je volgend jaar dan ineens een Clics versie van Slecht Weer Vandaag bouwen. Of een paleis voor de Sint en zijn Pieten, of…

Nog een paar keer slapen en hij komt!

Het duurt echt niet lang meer voor Sinterklaas langskomt. Als je hard je best doet, kan je de geur van pepernoten zelfs al een beetje opvangen. Tijd dus om te beginnen bouwen aan je eigen Clics stoomboot. We zijn er zeker van dat de Sint zich zijn bezoek aan jouw ‘schoen’ nog lang zal herinneren! Heb je extra Clics blokjes nodig om je stoomboot te bouwen? Clics levert binnen de 3 werkdagen als je online bestelt. Profiteer snel van de Clics aanbieding met kortingen tot 60% op alle Clics!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)