Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Buiten spelen met Clicformers op Buitenspeeldag!

april 10, 2018

Op 18 april is het zo ver: dan gaan we weer met zijn allen buiten spelen op de Buitenspeeldag 2018.

Bouw verschillende constructies met Clicformers

Op 18 april is het zo ver: dan gaan we weer met zijn allen buiten spelen op de Buitenspeeldag 2018. Buiten spelen is gezond, slim en ontzettend plezant. Allemaal goed en wel, maar hoe zit het met je favoriete speelgoed? Moet dat dan op Buitenspeeldag de kast in? Helemaal niet! Neem je Clicformers gewoon mee naar de speeltuin.

Clicformers, speelgoed voor binnen én buiten! 

Echt? Mogen je Clicformers zomaar mee naar buiten? Natuurlijk kan je evengoed buiten spelen met Clicformers! Waarom niet? Je bouwblokken zijn prima buitenspeelgoed. Je kan ze makkelijk meenemen, ze zijn oersterk én je wast ze probleemloos af als je ze gebruikt hebt voor een fantastisch rollenspel in de tuin. Clicformers hebben geen schrik van het zwaardere werk of een regenbuitje, ze zijn duurzaam en gemaakt om je mee uit te leven. Binnen én buiten, want creativiteit kent geen grenzen.

Buitenspelen bevordert de creativiteit!

En nu we het toch over creativiteit hebben: wist je dat je nog creatiever wordt van buitenspelen? Het is een van de voordelen van buitenspelen die vaak over het hoofd wordt gezien. Je denkt meteen aan gezonde lucht, bewegen, de nodige vitamine D en straks lekker uitgeput in slaap vallen, maar buitenspelen zorgt er ook voor dat kinderen op een andere manier gaan spelen. Hun speelgoed komt letterlijk in een andere context terecht en binnen die context worden nieuwe denkpatronen gecreëerd en leren kinderen op een andere manier samenwerken.

Bouw je favoriete constructie in de buitenlucht!

We hebben voor Buitenspeeldag 2018 een leuke uitdaging met Clicformers. Bouw de leukste constructie in je tuin of op de speeltuin; het liefst zelfs samen met je vriendjes. Stuur ons gerust een foto op. Het zal ons inspireren om zelf ook creatief te blijven en om Clicformers te ontwikkelen die je stimuleren en uitdagen om je grenzen te verleggen.

Conclusie

Buiten spelen op Buitenspeeldag 2018 betekent niet dat je je favoriete speelgoed thuis moet achterlaten. Neem je Clicformers mee en bouw het er bouwwerk van je leven mee. Je krijgt er de frisse lucht en de bewonderende blikken van anderen gratis bij! Zo wordt deze Buitenspeeldag de leukste ooit!

Ontdek nu CLICFORMERS in onze shop!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar
Nieuw speelgoed van Magformers : Sky Track Adventure!
Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1