Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Een zelfgebouwde reuzendino? Met Clics natuurlijk!

april 7, 2016

Bouw je eigen dinosaurus speelgoed avonturenpark met Clics. Aan de hand van de Clics voorbeelden maak je het mooiste en grootste dino speelgoed gewoon zelf.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bouw je eigen dinosaurus speelgoed avonturenpark met Clics. Aan de hand van de Clics voorbeelden maak je het mooiste en grootste dino speelgoed gewoon zelf. Een dino bouwen met blokken is makkelijk én fun, zeker als we de masiakasaurus aan de hand van het meegeleverde bouwplan samen met jou bouwen. In alle geval, het moeilijkste moment van de dag is net achter de rug, want de naam van onze dino kon toch écht wel eenvoudiger…

 

Zwart, groen en rood: een Clics dinosaurus in wording
Benieuwd naar de snelste manier om de juiste Clics voor deze dino bij elkaar te zoeken? Dat is de Drum Clics Dino Squad 7 in 1. Die bevat namelijk alles – én meer – om deze dino en ander dinosaurus speelgoed te bouwen met blokken. Heb je de Clics verzameld? Dat beginnen we aan de basis, met de poten van je dinosaurus. Die lijken onderaan helemaal op de letter T. Heb je de 2 zwarte T’s af? Dan vullen we aan met groene, gespierde poten.


Een indrukwekkend exemplaar

Je Clics dinosaurus wordt een indrukwekkend exemplaar. Je bouwt in de stappen 6 tot en met 12 verder aan zijn lijf en krijgt in de laatste stap ook al een idee van hoe groot die rode open bek straks wordt. Nadat je in stap 13 de tong van je dino hebt vastgeklikt, bouw je verder af. In stap 19 krijgt je dino 2 ronde ‘vleugeltjes’. Daarna is het tijd voor de finishing touch en moet de staart je Clics dinosaurus helemaal af maken.

Met de Dino Squad van Clics kan je je eigen dinosaurus speelgoed bouwen met blokken. Je bouwt er niet alleen dinosaurussen mee, maar bijvoorbeeld ook een jeep of zelfs een hovercraft. Kortom, je brengt de prehistorie weer tot leven in je eigen dino avonturenpark. Je Clics dinosaurussen zijn stoer en groot, goed voor uren speelplezier. Net als de Drum Clics Dino Squad 7 in 1 met zijn 330 Clics, 44 accessoires en stickers. Een prachtige emmer vol dinosaurus speelgoed waar zowel ouders als kinderen dol op zijn. Ontdek de Dino Drum nu in onze webshop!

CD001 Boy with dino, building plan and new drum

 

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar
Nieuw speelgoed van Magformers : Sky Track Adventure!
Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1