Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Met je grootste vriendje op vakantie

augustus 18, 2016

Wat als je je grootste vriendje op vakantie zelf kon kiezen? Stel je voor dat je écht om het even welk dier zou mogen meenemen op vakantie. Dat zou pas straf zijn! Maar misschien is het nog straffer als je mama en papa dat zelf gaan voorstellen. Onmogelijk? Niet als je je vriendje gaat bouwen met blokken van Clics!

clicsvriendje-2

Met Clics past alles in je valies!
Een reuzengrote speelgoed hond, een grappige robot die al je bevelen uitvoert of eender welk speelgoed figuur dat je verzint… Alles past perfect in je valies en gaat samen met jou op vakantie. Of toch bijna, want je neemt je vakantievriendje wel mee, maar het is nog niet af. Je gaat dat straks – als je eenmaal op je bestemming bent – zelf bouwen met blokken. Beeld je maar eens in wat je vriendjes zouden zeggen als je hen vertelde dat je op reis ging met een krokodil. Een levensgrote krokodil nog wel, die gewoon bij jou op de kamer slaapt.

Dat gelooft niemand?
Je vakantievriendje is dan misschien wel een speelgoed dier, of speelgoed figuur, maar dat maakt het daarom niet minder indrukwekkend. Tenslotte is het reuzengroot, precies zoals jij het wil en met veel liefde én fun gemaakt. Want dat is het mooie aan bouwen met blokken, je gebruikt je fantasie en je creatieve vaardigheden en je kan ook nadat je bouwwerk af is met je Clics constructie blijven spelen. Binnen, buiten en dus ook op vakantie! En om er zeker van te zijn dat iedereen wel degelijk gelooft dat jij op reis was met een krokodil, heeft Clics de perfecte oplossing: de Clics bouwwedstrijd!

clicsvriendje-4

clicsvriendje-3

clicsvriendje-5

 

 

 

 

 


Win mooie Clics prijzen dankzij je vakantievriendje

Op de Clics website valt steeds van alles te beleven. Je ontdekt er de allernieuwste Clics, knappe bouwplannen én onze bouwwedstrijd die permanent blijft lopen. Permanent? Ja, want we weten dat wie houdt van bouwen met blokken niet van ophouden weet. Hoe kan je deelnemen? Vraag aan je mama of papa dat ze een foto of filmpje maken van je creatiefste Clics creatie. Laad je foto of filmpje op via de wedstrijdpagina op de Clics website en wacht tot je samen met je creatie op de website verschijnt. De knapste bouwwerken worden beloond met een schitterende prijs én eeuwige roem in Clics land natuurlijk!

Hou jij ook zo van bouwen met blokken? Waar wacht je nog op? Bouw een levensgrote Clics constructie en beleef de vakantie van je leven.

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar
Nieuw speelgoed van Magformers : Sky Track Adventure!
Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1