Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

De Clics Police Squad: geef criminelen geen kans

augustus 13, 2014

“Halloooo, kan iemand mij helpen?! Ik denk dat inbrekers zonet mijn huis zijn binnengedrongen …” Dit is een kolfje naar de hand van de Clics Police Squad, de helden van de stad. Laat het recht zegevieren in Clics Town en sla alle criminelen in de boeien. Er is geen ontkomen aan! “Sirenes aan? Helikopter klaar? Eropaf!”

Even voorstellen: de Clics Police Squad

Clics Town is een van de veiligste steden en dat is te danken aan het Clics Police Squad. Deze helden zien er elke dag weer nauwgezet op toe dat dieven, inbrekers en ander gespuis bij de kraag gevat worden. Te land, ter zee, en in de lucht: geen uitdaging is hen te veel. Met een keuze uit wel zes Clics voertuigen is het leven van een Clics-flik nooit saai.Racewagens, een hovercraft en zelfs een helikopter: geen gevaar is te groot.

Stap in de supersnelle politieracewagen en scheur achter de criminelen aan! Pas op, ze proberen te ontkomen via het water! Geen probleem, vraag versterking aan de helikopter zodat je hen zeker niet uit het oog verliest en laat de speciale zee-eenheid van de Clics Police Squad de achtervolging inzetten. In de supercoole hovercraft glijd je door het water en kan niemand ontsnappen. Heb je een wagen klemgereden of is er een ongeval gebeurd? Dan kun je met de takelwagen van de politie de weg weer vrij maken.

Laat je fantasie de vrije loop of volg het bouwplan

Met Clics beleef je alle avonturen die je maar kunt bedenken. Bouw steen voor steen, Clics voor Clics, wat je fantasie je dicteert. Maak zelf je eigen supersnelle voertuigen of volg het bouwplan: aan jou de keuze!

Maak Clics Town weer veilig en word de held van de stad, met de Police Squad.

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Organiseer een origineel verjaardagsfeestje met Magformers
Buiten spelen met Clicformers op Buitenspeeldag!
Clicstoys lanceert nieuw magnetisch speelgoed: Tileblox
Nieuw speelgoed van Magformers : Sky Track Adventure!
Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!